Autógumicsere.hu Kapcsolat

Kapcsolat

Extra akciós gumik

Extra akciós gumik

Partnerszervízek

Partnerszervízek

Kosár tartalma Az Ön kosara
jelenleg üres.

Kosár

Üdvözöljük az Autogumicsere.hu vásárlói között !

 
Kérjük mielőtt a kiválasztott terméket megrendelné az alábbi szerződési feltételeket alaposan olvassa el!
 
 
Az eladó:
 
autogumicsere.hu weboldalt üzemeltető Nonstopgumi.hu Kft.
Cím: 1154 Budapest, Klapka György u. 4.
Adószám: 25043570-2-13
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-77700/2014.

  
A weboldalon található információkat rendszeresen frissítjük, ennek ellenére pontatlanságok, véletlen hibák, elírások előfordulhatnak, melyekért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékekhez tartozó képek illusztrációk, a mérettől és kiviteltől függően eltérések lehetnek a megjelentekhez képest (több vagy kevesebb mintázati borda, csatorna, stb). Az árak a weboldalon történő megjelenésüktől kezdve érvényesek, kivéve ha azok minden gondosság ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak, - akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást vagy ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a szerződéstől.


Az autogumcsere.hu weboldalon történt rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot illetve tisztában van a rendelés menetével. A vásárlás csak akkor lehetséges ha a vásárló az összes szükséges adatot hiánytalanul megadja. Ennek elmulasztásából eredő károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Nonstopgumi.hu Kft nem vállal felelősséget.

Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani!

A megrendelt terméket a vevő személyesen átveheti, szerződött partnereink egyikénél 
illetve kérhet futárszolgálattal való kiszállítást.

A gumiabroncsok kiszállítási díja 1250Ft/gumi.
A kiszállítás a Romand Bt 3200 Gyöngyös Vasöntő utca 2 telephelyére ingyenes.
Téves megrendelés esetén az ismételt szállítás, és az eredeti termék visszaszállításának díja 4000Ft.
   
Átvételkor az árut a vevő köteles tételesen ellenőrizni, és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezután hiányosságokra vonatkozó reklamációt nem fogadunk el.

A kézbesítés időpontjáról a futárszolgálat vagy az autogumicsere.hu ügyfélszolgálata értesíti a vevőt, ezután a vevő kötelessége gondoskodni arról, hogy a közösen megállapodott időben a csomagot átvegye. A vevőnek a kiszállítást megelőző legalább 24 órával előre jeleznie kell, ha a szállítás időpontja illetve a kiszállítás címe nem megfelelő számára.

A szállítási határidő raktáron lévő termékeinkből Budapesten 2 vidéken 3 munkanap.
Ha ön hétvégén vagy munkaszüneti napokon adja le rendelését annak feldolgozása a következő munkanapon történik.
Hétvégén és munkaszüneti napokon nincs kiszállítás.
Amennyiben bármilyen okból a megrendelés teljesítése ennél több időt venne igénybe,a rendelésben megadott elérhetőségeken értesítést küldünk a megrendelőnek.


Fizetés

A fizetés a kiszállított áru átvételekor, készpénzben történik. További fizetési lehetőségeink közé tartozik az előre utalás illetve a telephelyeinken történő bankártyás fizetés.
Az elállási jog gyakorlásának feltételei:

(Kivonat a jogszabályból, 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet)

A fogyasztó a szerződéstől 14 naptári napon belül indokolás nélkül elállhat.
A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett.

Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja.

Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta.

A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.


 
Ha bármilyen további kérdése van a vásárlás menetével kapcsolatban, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat!

Autógumi használati útmutatás
Gyakori kérdések Ha kérdésed van
a termékekkel
vagy a rendeléssel
kapcsolatban.

Gyakori kérdések

Hívj minket viberen!

Hívj minket viberen!

hírek

 összes hír >>

Hírek

legnépszerűbb gumik

Forgalmazott márkák

Forgalmazott márkák

társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás