Autógumicsere.hu Kapcsolat

Kapcsolat

Extra akciós gumik

Extra akciós gumik

Partnerszervízek

Partnerszervízek

Kosár tartalma Az Ön kosara
jelenleg üres.

Kosár

Hankook DTM

A Hankook és a DTM meghosszabbította együttműködését

A Hankook továbbra is a DTM hivatalos gumiabroncs beszállítója marad. A világszinten elismert európai túraautó versenysorozat a vállalat elsőrangú gumiabroncs technológiájára fog támaszkodni a következő, 2014-ben kezdődő hároméves időszakban is. A partnerkapcsolat idő előtti meghosszabbítása bizonyítja a Hankook márka elismertségét prémium gumiabroncs-gyártóként. Emellett a 2013-as szezontól kezdve opcionálisan felszerelhető vadonatúj gumiabroncs specifikáció is alátámasztja a gumiabroncsgyártó technológiai fölényét.- A prémium gumiabroncsokat gyártó Hankook vállalat és a DTM a mai napon bejelentette, hogy határidő előtt meghosszabbítják a hivatalos beszállítói partnerkapcsolatot. A megújított szerződésnek köszönhetően a világszinten elismert, európai túraautó versenysorozat résztvevői 2016-ig biztosan a Hankook „Ventus” autósport gumiabroncs sorozatával fognak versenyezni. 

-  Mindig is a kiszámítható szabályozás, a professzionalizmus és a tapasztalat jelentette a sikeres motorsport versenysorozatok alapját.– jelentette ki Hyun Bum Cho, a Hankook Tire elnöke és globális marketing igazgatója. – A DTM az egyik legnépszerűbb és legjobban szervezett versenysorozat a világon, és mint ilyen, ideális terep a Hankook számára versenyabroncs technológiájának folyamatos tesztelésére és fejlesztésére. Ebből adódóan sosem volt kérdéses szerepvállalásunk meghosszabbítása a DTM kizárólagos gumiabroncs beszállítójaként – magyarázata a döntés hátterét a cég globális marketingtevékenységét iránytó szakember. 

- Partnerkapcsolatunk első két éve során a Hankookkal való együttműködésünk tökéletesen meggyőzött bennünket az abroncsok magas technikai színvonaláról és teljesítményéről, ezért akartuk 2013 után is folytatni sikeres együttműködésünket. Ennek logikus következménye volt a szerződés határidő előtti meghosszabbítása. – mondta a megállapodás aláírását követően Hans Werner Aufrecht, a az ITR e.V (a DTM kereskedelmi jogtulajdonosa) igazgatótanácsának elnöke. 

- A DTM-nek korábban kínált gumiabroncs választék mellett az idei évtől kezdve a Hankook Tire opcionálisan választható gumiabroncsokat is szállít a versenyhétvégékre. Az új szabályozás várhatóan még izgalmasabbá teszi a 2013-as DTM futamokat. A pilóták a Hankook rendkívül megbízható és elismert „Ventus” versenyabroncsainak alapválasztéka, valamint a vadonatúj, ultra nagy tapadású gumiabroncsok között választhatnak az egyes futamokon, ami még összetettebbé teszi a csapatok stratégiáit, így még érdekesebb és izgalmasabb verseny bontakozhat ki. 

– Új exkluzív, opcionálisan választható DTM abroncsunkkal ismét lehetőségünk van különleges környezetben bizonyítani rendkívül fejlett termékeink teljesítményét, melyeket a DTM-ben induló prémium autógyárak, az Audi, a BMW és a Mercedes-Benz járműveire szerelnek fel – fűzte hozzá Hyun Bum Cho. 

- Izgatottan várjuk, hogyan fognak szerepelni az új, opcionálisan választható gumiabroncsok ebben a szezonban. A versenyeken két különböző anyagösszetételű abroncs bevetésével biztosan több akciót láthatunk majd a pályán, több lehetőség lesz az előzésre. Őszinte köszönetet szeretnénk mondani a Hankook mérnökeinek, akik tökéletesen teljesítették a komoly kihívást jelentő feladatot, és az igényeinknek megfelelő, új abroncsot fejlesztettek ki, amely gyorsabb köridőket tesz lehetővé egy behatárolt időtartamon belül, ezután viszont gyorsan elhasználódik – fejtette ki Hans Werner Aufrecht. 

A DTM Európa és a világ egyik legnépszerűbb és egyben legrangosabb autósport eseménye, amely több százezer látogatót vonz a helyszínekre minden évben, és a világ több mint 175 országban közvetítik élőben. A partnerkapcsolat meghosszabbítására építve a Hankook Tire meg tudja erősíteni márkaértékét prémium gumiabroncs-gyártóként az autóipari világpiacon. A vállalat 1992-ben lépett be a globális motorsport arénába. Az elmúlt évtizedben gyűjtött technológiai szakértelem alapján a Hankook Tire folyamatosan építi prémium gumiabroncs termékimázsát azáltal, hogy a DTM-en kívül is számos különféle bajnokságban vesz részt, mint a az Olaszországban alapított Superstars sorozat, a svéd TTA Racing Elite League, a FIA Formula 3 Európai Bajnokság, a Le Mans és a Nürburgring 24-órás állóképességi versenyek, illetve a FIA Junior WRC.

 


forrás: formula.hu

 

Gyakori kérdések Ha kérdésed van
a termékekkel
vagy a rendeléssel
kapcsolatban.

Gyakori kérdések

Hívj minket viberen!

Hívj minket viberen!

hírek

Falken négyévszakos
Érdekes újdonsággal rukkolt elő a sportos gumijairól ismert japán gyártó!
tovább >>

Virsligumi
A virsligumi a jövő?
tovább >>

Hankook bővítés
Bővít a Hankook: 313 millió eurós magyar beruházás jön.
tovább >>

Hankook DTM
A Hankook és a DTM meghosszabbította együttműködését
tovább >>

Kínai gumis munkában
Kínai kolléga szeret dolgozni...
tovább >>

 összes hír >>

Hírek

társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás