Autógumicsere.hu Kapcsolat

Kapcsolat

Extra akciós gumik

Extra akciós gumik

Partnerszervízek

Partnerszervízek

Kosár tartalma Az Ön kosara
jelenleg üres.

KosárRendeléssel és szállítással kapcsolatos kérdések
 
  • Kinéztem egy terméket az interneten. Meg kell rendelnem őket vagy bármelyik telephelyen megvásárolhatom?
Minden esetben csak a megrendelést követően tudjuk kiszállítani partnereinkhez a  terméket.
 
  • Hogyan lehet rendelést leadni?
Rendelését emailen vagy oldalunkon keresztül már regisztráció nélkül könnyen és egyszerűen leadhatja.
                                        
  • Ha nem megfelelő méretű abroncsot rendelek mit tegyek?
Az áru átvételétől számított 14 naptári napon belül kéjük jelezze kollégáinknál. A használatba még nem vett terméket kicseréljük amennyiben készletünkön vagy partnereinknél megtalálható. Abban az esetben ha az adott áru nem rendelhető  a kiszálított terméket ingyenesen visszaszállítatjuk telephelyünkre, és az árát teljes mértékben megtérítjük.
.
  • Mikor érkezik a futár?
Termékeinket a 24H futárszolgálat szállítja házhoz mely reggel 8 és 17 óra között kézbesíti a csomagokat. A rendelt terméket nyomonkövetheti a 24H csomagkeresőjével.
 
  • Mennyibe kerül a kiszállítás?
A kiszállítás díja 1250Ft/gumi, illetve ingyenes átvételi pontot biztosítunk vásárlóinknak a 3200 Gyöngyös Vasöntő utca 2 szám alatti telephelyen.
 
  
Gumiabroncsokkal kapcsolatos kérdések
 

 
 
  • Használhatok-e csak téligumit egész évben?
Cégünk nem ajánlja mert, a téli gumik nyári használata gyorsabb kopást, nagyobb menetzajt és többletfogyasztást eredményez. A hőmérséklet emelkedésével, különösen nagy hőségben a lágyabb keverékű téli gumikkal a tapadás és a stabilitás is csökken. Főleg kanyarban, megterhelt jármű esetén tapasztalható velük egyfajta bizonytalan "nyúlós" érzés. A nyári gumikhoz képest hoszabb fékúttal is számolni kell.
 
  • Mi a különbség a téli és nyári gumik között?
 A legszembetűnőbb különbség a téli és a nyári gumiabroncsok között a teljesen eltérő mintázat. A téli abroncson számos apró lamellát találunk a mintázatban. Menet közben ezek a lamellák egyfajta fűrészfoggá alakulnak, ami tökéletes tapadást biztosít havas illetve jeges úton, emelett sokkal stabilabbá válik a gépjármű.
A nyári abroncson nincsenek lamellák , ellenben széles, hosszanti vájatokat találunk a közepén, a vállrészen pedig kompakt mintázat-blokkokat. A hosszanti vájatok a gyors vízelvezetést, a vállrész pedig a megfelelő kanyarvételi képessíéget biztosítja.
 
A téli és nyári abroncsok összetétele is teljesen eltér egymástól.A nyári abroncs gumikeveréke 7°C fok feletti külső hőmérséklet esetén nyújtja a legjobb teljesítményt. Ennél alacsonyabb hőmérsékleten rugalmatlanná válik a tágulékonysága lecsökken és romlik az abroncs teljesítménye. A téli gumiabroncsok speciális lágyabb szilika gumikeverékből készülnek, melynek segítségével alacsonyabb hőmérsékleten is megfelelően tapadnak.

 
 
  
     
 
További kérdések
Gyakori kérdések Ha kérdésed van
a termékekkel
vagy a rendeléssel
kapcsolatban.

Gyakori kérdések

Hívj minket viberen!

Hívj minket viberen!

hírek

 összes hír >>

Hírek

legnépszerűbb gumik

Forgalmazott márkák

Forgalmazott márkák

társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás