Autógumicsere.hu Kapcsolat

Kapcsolat

Extra akciós gumik

Extra akciós gumik

Partnerszervízek

Partnerszervízek

Kosár tartalma Az Ön kosara
jelenleg üres.

Kosár

 


A gumiabroncsokra – gyártmánytól függően - min. 1 év, max. lefutásig tartó garancia érvényes.  A garancia – mint általában - csak akkor érvényesíthető, ha a probléma a gyártó (és nem a felhasználó) hibájából következett be. Ennek megállapításához a gumit vissza kell küldeni nekünk, ahol a gyártó egy megbízott képviselője díjtalan vizsgálat során megállapítja a hiba okát.

 
A garancia időtartama:
 
Személygépkocsi gumiabroncsok:
  • Nokian, Michelin, BFGoodrich – Az abroncs „teljes”lefutásáig, azaz amíg a futó felület kopottsága el nem éri az 1,6 mm maradvány bordamélységet (TWI – kopásjelző szerint)
  • Goodyear – 5 év a végfelhasználó részére történő eladás dátumától számítva. Ugyanakkor az abroncs garanciális időszaka kizárólag az abroncs „első életéig” érvényes, azaz amíg a futófelület kopottsága el nem éri az 1,6 mm maradvány bordamélységet (TWI – kopásjelző szerint )
  • Bridgestone - 2 év a végfelhasználó részére történő eladás dátumától számítva, de nem hosszabb mint 5 év a gyártás idejétől, az abroncs falán feltüntetett DOT szám alapján. Ugyanakkor az abroncs garanciális időszaka kizárólag az abroncs „első életéig” érvényes, azaz amíg a futófelület kopottsága el nem éri az 1,6 mm maradványbordamélységet (TWI – kopásjelzőszerint )
  • Continental, Semperit, Barum, Matador, - 3 év a végfelhasználó részére történő eladás dátumától számítva, de nem hosszabb mint 6 év a gyártás idejétől, az abroncs falán feltüntetett DOT szám alapján. Ugyanakkor az abroncs garanciális időszaka kizárólag az abroncs „első életéig” érvényes, azaz amíg a futófelület kopottsága el nem éri az 1,6 mm maradvány bordamélységet ( TWI – kopásjelző szerint)
  • Hankook - 4 év a végfelhasználó részére történő eladás dátumától számítva. Ugyanakkor az abroncs garanciális időszaka kizárólag az abroncs „első életéig” érvényes, azaz amíg a futófelület kopottsága el nem éri az 1,6 mm maradvány bordamélységet (TWI – kopásjelzőszerint)
  • Debica - 3 év a végfelhasználó részére történő eladás dátumától számítva. Ugyanakkor az abroncs garanciális időszaka kizárólag az abroncs „első életéig” érvényes, azaz amíg a futófelület kopottsága el nem éri az 1,6 mm maradvány bordamélységet (TWI – kopásjelzőszerint )

 
A garancia elszámolása:

A gumiabroncs cseréje, vagy árának visszatérítése esetén is, a futófelület elhasznált %-a levonandó. 
Ami azt jelenti, hogy ha az abroncs, amire a garanciát érvényesíteni szeretné 50%-ban el van használva, úgy csere estén az új abroncs árának 50%-a fizetendő. 




 
            


Minden nálunk vásárolt egyéb termékre a mindenkori fogyasztó védelmi garanciális törvények vonatkoznak.


 
Szolgáltatás garancia:

 
A szerződött partnereknél bármely elvégzett munka után az adott parnerünk felel. A T-Gely Kft. ezen munkálatokra felelőséget nem vállal! 


 
 
Ha bármilyen kérdése van a garanciális feltételekkel kapcsolatban, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat!
Gyakori kérdések Ha kérdésed van
a termékekkel
vagy a rendeléssel
kapcsolatban.

Gyakori kérdések

Hívj minket viberen!

Hívj minket viberen!

hírek

Falken négyévszakos
Érdekes újdonsággal rukkolt elő a sportos gumijairól ismert japán gyártó!
tovább >>

Virsligumi
A virsligumi a jövő?
tovább >>

Hankook bővítés
Bővít a Hankook: 313 millió eurós magyar beruházás jön.
tovább >>

Hankook DTM
A Hankook és a DTM meghosszabbította együttműködését
tovább >>

Kínai gumis munkában
Kínai kolléga szeret dolgozni...
tovább >>

 összes hír >>

Hírek

társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás